DESPRE NOI

Conceptul Elite Image reprezintă îmbinarea optimă dintre arta fotografică și tehnologie. Trăim într-o eră digitală, iar acesta nu poate fi decât un avantaj pe care-l folosim pentru a crea experiențe deosebite. Fie că vorbim despre business-uri cărora vrem să le dăm valoare sau despre un eveniment privat, profesionalismul ne recomandă, iar rezultatul se ridică întotdeauna la nivelul așteptărilor.

Ne adresăm unui public larg și nu ne impunem limite. Ne implicăm în proiecte mici, de familie, precum nunți, botezuri sau petreceri private, dar ne îndreptăm atenția și către contexte mai complexe. Realizăm conținut foto-video pentru companii industriale, proprietăți imobiliare și construcții, hoteluri, pensiuni, podgorii sau centre de echitație.

Cu ajutorul dronelor pe care folosim realizăm monitorizări în agricultură și contribuim la promovarea unor situri culturale, destinații turistice sau localități. Ne plasăm întotdeauna acolo unde are loc acțiunea, de aceea unele dintre contextele proiectelor noastre sunt evenimentele sportive ori culturale, lansările de produs sau serviciu și videoclipurile muzicale. „Zburăm cu drona” atât de sus încât ne implicăm și în publicitate, film și televiziune.

PRIN CE NE DIFERENȚIEM ?

Aparatură modernă

Profesionalism

Servicii de calitate

Creativitate